суббота, 19 октября 2013 г.

Бачити у людині щось більше



Віра дає сили. Коли у Тебе вірять – це дає сили…

Часто задумуюся, що власне можуть знати про нас інші? Адже стільки всього в людині відбувається кожного дня, стільки бурь та емоцій, які розширюють горизонти, провокують шукати нові рішення, пропонують нелегкі шляхи та вимагають мужності.

У кожного свій особливий  і незбагненний шлях. У кожного своя причина і свій наслідок. Але кожному потрібна віра, підтримка.

Це не просто похвала чи приписування лаврів. Це можливість як побачити у людині щось більше, ніж є зараз, так і донести це до неї. У щоденному вихорі подій ми забуваємо за себе, губимося і шукаємо щось невідоме. Знову і знову наштовхуємося на нерозуміння, натомість так цінуємо щирість, любов, справжність. І тому важливо, щоб часом хтось показав альтернативу – навіть у надії. 

Ми всі надто заклопотані для гарних жестів, глибоких слів чи часу для одне одного. Але ми можемо принаймні давати сили у вірі, давати шанс у такий спосіб, демонструючи, що разом можна бути по-іншому.

Ми надто заклопотані, щоб думати про інших чи вірити у когось, крім себе, на жаль… Але нам точно потрібно, щоб вірили у нас. Тому важливо вірити першими…

Комментариев нет:

Отправить комментарий