вторник, 30 июля 2013 г.

Сила одного дня

   Чи помічали Ви коли-небудь, наскільки потужним, багатогранним та важливим може бути лише або аж один день життя… У ньому часто поєднуються очікування, хвилювання, радість та буря емоцій, яка захоплює, змушуючи ще більше заглибитися в себе, щоб зрозуміти сповна як себе, так і все, що відбувається навколо.

   Один день може продемонструвати  швидкість зміни та плинність часу… Пропонуючи різні досвіди, різні ситуації та моменти, він наче вказує на очевидне – необхідність бути у кожній хвилиній, відчувати кожну мить, бо іншої такої точно вже не буде. Він ставить ставить питання, на якій незавжди є відповіді, натомість пропонує важливі уроки – наше ж завдання зрозуміти та прийняти. Так, саме прийняти. І це вже зовсім інший рівень, виклик та урок зрештою. Бо часто мужності та мудрості прийняти певні ситуації чи події немає… Важко прийняти себе, важко прийняти невідворотність чи неможливість вплинути на. Але без цього подальший рух неможливий.

   Лише один день… Але у ньому може бути стільки цілісності, рішучості і здатності як дитина
радіти простому, людському, малому і прекрасному. У ньому може бути безліч рідних, щирих та дорогих усмішок – без будь-яких масок чи демонстрацій, бо насправді що демонструвати? Все просто: віддавайте  - і отримаєте, вірте – і саме так і буде, а навіть якщо не буде, все одно вірте, бо втрачати немає чого. А ще «любіть – і робіть, що хочете» (Августин)… Відчуваєте глибину цих слів? «Любіть – і робіть, що хочете»… «ЛЮБІТЬ – І РОБІТЬ, ЩО ХОЧЕТЕ»!!!

   Лише один день. День, повний любові, день, повний очікування, але з розумінням моментності, швидкоплинності… А ще своєї відповідальності за все, що робиш, думаєш, кажеш – можливо навіть поглядом… І нехай попереду ще безліч чи набагато менше інших днів із іншим досвідом, динамікаю чи статикою, болями і радостями… Нехай. Проте вірю і  знаю, що сила одного дня може бути трансформаційною, визначальною, дієвою… І часто саме від нас залежить, якою енергією, вірю та зрештою силою наділити цей день. Це наша відповідальність, наші сподівання, наша суть, яка визначає все.  Тому мабуть так важливо думати про силу свого дня, який є або одним із, або саме тим важливим  і потрібним, який змінює…

Комментариев нет:

Отправить комментарий