вторник, 2 июля 2013 г.

Про особливе або сила спільноти

   Вчора був особливий день. Чому, спитаєте? Насправді саме вчора кількість преглядів і, сподіваюся, читань перейшли межу 2 тис. По суті це за рік, як я взялася за цю справу більш менш регулярно.

   Я не знаю, чи це мало, чи багато. Мабуть нема у цьому і нічого надзвичайного, бо кількість блогів зростає, а відомі блогери і частіше пишуть, і читачів мають більше. Проте важливе дещо інше. Я раптом задумалася про те, скільки всього вже повязано із цим простором для думок, історій, роздумів… Скільки гарних моментів чи спогадів вже є завдяки йому, хоча навіть не йому, а усім, хто так чи інакше з ним  повязаний, бо насправді блог – це лише інструмент.

   Часто замислююся, що люди насправді знаходять у цих історія, думках? Хоча мабуть розумію… І вражає, скільки всього нас об’єднує, наскільки схожі прагнення і погляди. Багато спільного. Саме тому важливо про це говорити, розуміти, адже це те, що створює цінність…

Коли мої друзі кажуть, що та чи інша історія "зачепила", чи варто щось додати, чи своїми думками кидають зерно для роздумів і нових творень, які зрештою сформовуються у текст, слова, рядки, я відчуваю, що ми вже разом – не я і клавіатура комп’ютера, а ми, такі різні і в той же час схожі створили цінність.

   Дякую тим дорогим, близьким, які цінують, шукають, діть і мислять… Знайдете, обовязково знайдете:) Просто трохи віри, часу і наполегливої роботи, а ще щирих людей навколо і відкритості – певне увесь секрет)

  Сподіваюся, що ми продовжимо цей експеримент творення цінності без безпосередньої участі. А ще дуже хочеться, щоб ми усвідомили ту силу спільноти, яка у нас є. І мова не лише про блог… Адже друзі, рідні, близькі – це саме спільнота тих, якій можуть дуже багато, якщо собі це дозволять, наважаться чи просто почнуть діяти, говорити, думати і прагнути, жити і усміхатися… разом. 

   Це лише блог, це лике кілька історій… Але це багато зусиль не тільки того, хто пише… Тут багато СПІЛЬНОГО, тут багато ЦІННОГО саме через взаємодію. Та й насправді так може і мабуть має бути у багатьох інших сферах  і в житті в цілому…


   Хм… людина творить спільноту, а спільнота – країну…)

2 комментария:

  1. Браво, Юльцю!
    Пиши, це потрібно і важливо! Твоїм читачам - так точно:)

    ОтветитьУдалить
  2. Лілю, дякую за коментар :) пишу,бо це в мені, це від душі, і рада, якщо можу у такий спосіб створити для оточуючих людей, рідних та близьких цінність)

    ОтветитьУдалить